Peste 1.500 de viziere realizate de elevii de la Carabella, donate celor care au nevoie

Peste 1.500 de viziere realizate de elevii de la Carabella, donate celor care au nevoie

Peste 1.500 de viziere au fost confecţionate şi donate, de la începutul pandemiei de Covid-19, de membrii echipelor de robotică Phantom şi UnderConstruction de la Colegiul Naţional „Constantin Carabella” din Târgovişte, echipe susţinute de Asociaţia Noi Zidim Viitorul.

Vizierele au ajuns la spitale, farmacii, jandarmerie, SMURD, poliţia locală, penitenciar, persoane vârstnice şi alte categorii vulnerabile.
 
Materialele folosite la confecţionarea acestora au fost donate de Sindicatul Învăţământ „Spiru Haret” Dâmboviţa, Fundaţia Comunitară Dâmboviţa, dar şi de persoane sau firme.
 
Provocarea realizării de viziere a venit din partea Asociaţiei „Naţie prin Educaţie”, cea care susţine competiţia BRD First Tech Challenge.
 
Asociaţia “Noi zidim viitorul” a fost înfiinţată din dorinţa de a ajuta echipele de robotică ale Colegiului Naţional “Constantin Carabella” din Târgovişte (Under Construction şi Phantom Robotics) prin gestionarea sponsorizărilor şi donaţiilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările