Peste 1.000 de tineri vor participa la „marşul pentru viaţă”, de la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marsul pentru viata

Sâmbătă, 23 martie, se va desfăşura la Târgovişte, „Marşul pentru viaţă”, sub genericul „Unic din prima secundă”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, Asociaţiei Pro Vita Târgovişte şi ASCOR, împreună cu Arhiepiscopia Târgoviştei.

„La această mărturie pentru viaţă, vor participa peste o mie de tineri: elevi din Târgovişte, studenţi ai Universităţii Valahia din Târgovişte, membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cele cinci protoierii ale Arhiepiscopiei noastre. Îndemnăm credincioşii să participe în număr cât mai mare la Marşul pentru viaţă, pentru a oferi o mărturie despre importanţa vieţii umane încă din primul moment, precum şi pentru conştientiza comunitatea noastră locală despre faptul că avortul nu trebuie să reprezinte niciodată o opţiune, deoarece, întotdeauna un copil este darul binecuvântat al Creatorului şi o bucurie de neegalat. Reamintim că Marşul pentru viaţă, aflat la cea de-a noua ediţie naţională, va avea loc în apropierea sărbătorii Bunei Vestiri, în peste 500 de localităţi din România şi Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgovişte.   

Imagine indisponibilă

Evenimentul, la care sunt aşteptaţi şi alţi credincioşi din Târgovişte şi din împrejurimi, va începe la ora 11.00 pe platoul din faţa Prefecturii (Piaţa Tricolorului). 

El se va desfăşura prin centrul oraşului, încheindu-se în Catedrala Mitropolitană cu un moment de rugăciune.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite