Percheziţii la persoane bănuite de proxenetism, şantaj şi cămătărie din Butimanu

Percheziţii la persoane bănuite de proxenetism, şantaj şi cămătărie din Butimanu

FOTO Adevărul - Arhivă

Poliţiştii de la IPJ Dâmboviţa efectuează, marţi, 14 august, mai multe percheziţii domiciliare în comuna Butimanu, la persoane bănuite de proxenetism, şantaj şi cămătărie.


UPDATE: Reţinut pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, camătă şi şantaj. Comunicatul integral al Poliţiei

„Astăzi, 14 august a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Butimanu şi Cojasca, pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 37 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de camătă, proxenetism şi şantaj.
 
În sarcina acestuia s-a reţinut că, în perioada 2011 – 2018, ar fi determinat mai multe femei să practice prostituţia în Belgia, Germania şi Olanda, în scopul obţinerii de foloase materiale.
 
De asemenea, cel în cauză ar fi împrumutat sume de bani mai multor persoane şi, prin şantaj, le-ar fi perceput acestora comisioane pentru împrumuturile acordate.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit mai multe înscrisuri şi 14.500 de euro, bunuri ce au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
 
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 15 august, să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
 
La activitate au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: