Percheziţii într-un dosar de proxenetism în Titu. 11 persoane au fost aduse la Poliţie

Percheziţii într-un dosar de proxenetism în Titu. 11 persoane au fost aduse la Poliţie

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşelor Titu şi Răcari şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari au efectuat, joi, trei percheziţii în oraşul Titu. Au fost vizate domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Au fost puse în executare 11 mandate de aducere.
 
Activităţile desfăşurate în cadrul dosarului penal au beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşelor Titu şi Răcari,  împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, cu sprijinul luptătorilor  Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au efectuat 3 percheziţii pe raza oraşului Titu, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism şi au pus în executare 11 mandate de aducere emise pe numele persoanelor cercetate”, arată IPJ Dâmboviţa.
 
Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016 şi până în prezent, cele 11 persoane bănuite ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere, pe teritoriul Marii Britanii şi Germaniei, sumele obţinute fiind de aproximativ 150.000 de lire sterline.
 
„În cauză s-a reţinut că, persoanele bănuite, membrii ai aceleiaşi familii, ar fi ademenit tinere din mediul rural prin metoda ”Lover Boy” şi sub promisiunea că se căsătoresc cu ele, le determinau să practice prostituţia, facilitându-le transportul către cele două ţări. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii şi dispunerii masurilor care se impun”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.
 
În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările