Percheziţii în Dâmboviţa, în cazul Radu Mazăre

Percheziţii în Dâmboviţa, în cazul Radu Mazăre

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii în judeţul Dâmboviţa, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie ale primarului Radu Mazăre.  Direcţia Naţională Anticorupţie a emis un comunicat de presă marţi, 8 aprilie, la ora 9.


„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011 - 2013, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.
 
În cursul dimineţii de 08 aprilie 2014, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii în 12 locaţii situate în municipiile Constanţa, Bucureşti şi jud. Dâmboviţa, din care una este sediul unei instituţii publice.
 
La percheziţii, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.
 
Citeşte mai multe despre aceste percheziţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: