Pensionar mâncat de viu de porcii pe care îi creştea în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia investighează acum cazul pentru a se vedea care a fost cauza exactă a morţii
Poliţia investighează acum cazul pentru a se vedea care a fost cauza exactă a morţii

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna dâmboviţeană Şotânga, a avut parte de o moarte în chinuri. Acesta a fost ucis de porcii săi, pe care îi creştea chiar în casa în care locuia de ani buni singur. Vecinii s-au îngrozit de aşa veste şi şi-au adus aminte de o vorbă din popor: fă coteţul bun la porci că porcul te mănâncă.

“E pericol dacă porcul dă de sânge. E mai răd decât un câine care simte gustul sângelui. În popor e vorbă care spune aşa: fă coteţul  bun la porci că porcul te mănâncă”, ne-a spus vecina bărbatului care a murit. 

Bărbatul locuia singur de când a fost părăsit de soţie şi, neavând un grajd, îşi creştea porcii în camera în care dormea şi el. 

barbat mancat de porci

“Trebuie să vină cineva şi să ia porcii de aici, să îi ducă la Grădina Zoologică, pentru că lumea de pe aici e foarte săracă şi dacă prinde careva porcii pe drum, care nu are pe Dumnezeu, îi taie şi cumpărăm fără să ştim şi mâncăm carne de om. Doamne Fereşte!”, spun sătenii.

Poliţia investighează acum cazul pentru a se vedea care a fost cauza exactă a morţii. 

“Un vecin al său l-a dus în casă că era căzut pe drum, de băutură probabil, dar l-au mâncat porcii. La el acasă era la oltean, fără geam, fără uşi. Totul era cum pica. Nu era un om îngrijit şi ţinea porcii în casă cu el”, ne-a spus un alt sătean.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa pentru autopsie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite