Pedofilul german care cumpăra şi viola fete din România. Unde se judecă procesul său şi al altor traficanţi de minore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inilah.com pedofilie

Un cetăţean german care cumpăra şi viola minore din România va fi judecat în ţara natală. Procesul omului de afaceri din Germania, în vârstă de 51 de ani, a început la Mannheim.

Fetele erau racolate din Dâmboviţa. Alături de cetăţeanul german, în acelaşi dosar sunt judecaţi şi trei români - doi bărbaţi şi o femeie - toţi din Găeşti, Dâmboviţa, relatează ludwigshafen24.de.

Cei trei români - Oliviu D., 40 de ani, Vasile A., 24 de ani şi Suzana Z., 37 de ani - sunt acuzaţi că, la comanda omului de afaceri, au adus în Germania minore din România. René H., din Wachenheim, este acuzat că a abuzat sexual mai multe minore de 14 şi 15 ani. Fetele au fost apoi obligate să se prostitueze.

Faptele au fost comise între 2017 şi 2019, iar reţeaua a fost descoperită după ce una dintre fete, în vârstă de 15 ani, a reuşit să fugă şi a povestit totul anchetatorilor.

Potrivit procurorilor, în posesia germanului au găsite peste 100 de filmări cu caracter pornografic şi peste 6.000 de fotografii cu copii, cumpărate de acesta de pe internet.

În plus, René H. este acuzat şi de abuz sexual asupra unei fetiţe de numai cinci ani.

Potrivit presei germane, pedofilul este căsătorit, este director de firmă şi are o situaţie financiară foarte bună.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite