Poştăriţă tâlhărită de 3.000 de lei şi atacată cu spray lacrimogen

Poştăriţă tâlhărită de 3.000 de lei şi atacată cu spray lacrimogen

Poştăriţa avea în geantă acte, scrisori şi suma de 3.000 de lei

O poştăriţă din comuna dâmboviţeană Tărtăşeşti a fost tâlhărită în această dimineaţă de 3.000 de lei, la scurt timp după ce a ieşit din curtea casei sale. Suspecţii, doi tineri, au atacat-o cu spray lacrimogen.

 

Tâlharul, ajutat de un complice, s-a folosit de un spray lacrimogen şi i-a furat geanta în care se aflau suma de 3.000 de lei, dar şi acte şi scrisori. 

Femeia povesteşte că a apucat doar să iasă din curtea locuinţei sale, iar un bărbat cu ochelari i-a dat cu spray în ochi şi i-a furat genta.

În acest moment, Poliţia l-a identificat pe atacator şi este pe urmele sale. "În timp ce ieşea din curtea locuinţei, femeia, factorul poştal, a fost abordată de doi indivizi, ocazie cu care unul dintre aceştia a pulverizat către partea vătămată cu spray lacrimogen. Ulterior, cei doi tineri au sustras factorului poştal geanta de serviciu. Din primele verificări, se pare că suma de bani a fi sustrasă se ridică la 3.000 de lei, reprezentând contravaloarea unor pensii şi alocaţii, cât şi banii personali. În prezent se eectuează cercetări  în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului", a declarat subinspectorul Alexandra Niculae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

 Poştăriţa a vorbit cu o asistentă medicală din localitate şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Cu o zi înainte, femeia avea în geantă aproximativ 50.000 de lei, banii de pensie ai mai multor cetăţeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: