O femeie în vârstă de 90 ani, din Răcari, răpusă de coronaviru. Este a doua victimă din centrul de bătrâni

O femeie în vârstă de 90 ani, din Răcari, răpusă de coronaviru. Este a doua victimă din centrul de bătrâni

Medicii au înregistrat un nou deces la Răcari. O bătrână de 90 de ani, rezidentă a Centrului pentru Îngrijirea Persoanelor Vârstnice, a murit, luni, după ce a fost răpusă de coronavirus.

„Data internării: 17.04.2020 Spitalul Judeţean Târgovişte, cu insuficienţă respiratorie şi pneumonie.
Data recoltării: 15.04.2020.
Data confirmării: 17.04.2020.
Data decesului: 04.05.2020, insuficienţă respiratorie.
Comorbidităţi: HTA, casexie
Beneficiar cămin pentru vârstnici Racari”
 
 
Dintre acestea, 32 de persoane au fost vindecate şi externate, 73 sunt sub strictă supraveghere medicală, iar 7 persoane au decedat, ultimul deces înregistrându-se luni, 4 mai, în Răcari. 
 
„Reamintim populaţiei că trebuie să respecte în continuare toate măsurile impuse de autorităţi, cu accent pe respectarea regulilor de igienă individuală şi limitarea contactului interuman”, arată DSP Dâmboviţa într-un comunicat de presă.
 
 
Este vorba despre o serie de îmbolnăviri depistate la o firmă din localitatea Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa. Potrivit DSP, 5 cetăţeni veniţi din Sri Lanka au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Alte 27 de persoane au fost băgate în carantină.
 
"Începând cu data de 28 aprilie 2020, la o societate comercială cu sediul în localitatea Tărtăşeşti, este în evoluţie un focar de colectivitate cu cinci cazuri confrimate până la acest moment, toţi cetăţeni din Sri Lanka. Aceste cazuri au generat un număr de 27 de persoane aflate în contact direct, care au fost introduse în autoizolare la domiciliu împreună cu membrii familiilor lor", a notat DSP Dâmboviţa.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările