O familie cu şase copii din Niculeşti primeşte vizita echipei „Visuri la cheie”

O familie cu şase copii din Niculeşti primeşte vizita echipei „Visuri la cheie”

O familie cu şase copii din Niculeşti primeşte vizita echipei ”Visuri la cheie”

Următoarea ediţie „Visuri la cheie”, difuzată de Pro TV miercuri, de la ora 20.30, va prezenta transformarea locuinţei unei familii cu şase copii din localitatea dâmboviţeană Niculeşti.


Emisiunea de la Pro Tv a readus speranţa şi în alte familii din Dâmboviţa. Este vorba de familia Udrea, din Fieni, cu cinci copii, dar şi de o mamă din satul Ursei, care a vrut să le ofere copiilor săi condiţii mai bune de trai.

În ultimul caz, bucuria unui nou cămin nu a ţinut prea mult, din păcate, pentru că Violeta Vinogradof a murit la scurt timp după ce şi-a văzut împlinit visul. Dragos, Adela, Alina si Omid au mers în localitatea Urseiu si au intalnit o familie frumoasa, unită şi luptătoare, căreia au reusit să-i construiască o casă superbă. Din pacate, în tot acest timp starea de sănătate a mamei s-a agravat şi la numai cateva săptămâni după primirea locuinţei, aceasta a decedat. 

A murit de cancer la doar o lună după ce echipa emisiunii “Visuri la cheie“ i-a refăcut casa! Ce se întâmplă cu cei trei copii ai Violetei
 
În cazul de la Fieni a fost vorba de o familie extrem de frumoasă. Alexandru şi Ana s-au cunoscut la biserică, acolo unde el cânta în cor. S-au căsătorit, însă viaţa nu a fost foarte uşoară pentru ei. Cei doi au pierdut un copil, dar nu au renunţat la ideea de a avea o familie numeroasă, aşa că au adoptat doi băieţi, Cristian şi Gheorghe. Ei au continuat să spere că vor avea mai mulţi copii, Ana a rămas însărcinată cu un băieţel pe care l-au numit Hristofor, iar la scurt timp după, în familia Udrea au apărut şi micuţii Maria şi Iosif, potrivit Protv.
 
Dorinţa lor a fost întotdeauna aceea de a avea o casă tradiţională şi au reuşit cu greu să o îndeplinească în anul 2010, însă doi ani mai târziu visul lor s-a năruit într-o clipă. Un scurtcircuit produs în podul casei, care s-a propagat rapid deoarece acoperişul era realizat din şindrilă, a devastat toată casă abia terminată. 
 
În urma incendiului a rămas doar structura de rezistenţă a casei, Ana şi Alexandru pierzând atunci foarte multe lucruri cu valoare sentimentală, dar şi obiecte de artă foarte vechi, cărţi şi instrumente muzicale. 
 
În momentul în care echipa Visuri la cheie a ajuns în Fieni, cei şapte locuiau într-o singură camera, pe care au improvizat-o din lipsa posibilităţilor de a-şi construi din nou o casă. 
 

Emisiunea ”Visuri la cheie”, difuzată de Pro TV, a fost lider absolut de audienţă, miercuri seară, în intervalul orar 20.30 – 22.30, în care a fost urmărită de aproape 1,8 milioane de telespectatori la nivel naţional.
 
Cea de-a zecea ediţie a emisiunii a fost urmărită de 1.790.000 de telespectatori la nivel naţional şi a înregistrat 10 puncte de rating şi 20,7% cotă de piaţă, în timp ce al doilea loc în clasament a fost ocupat de Kanal D, cu 7,3 puncte de rating şi 15,2% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările