Niciun caz de coronavirus la Chindia Târgovişte. Echipa reia antrenamentele

Niciun caz de coronavirus la Chindia Târgovişte. Echipa reia antrenamentele

Chindia anunţă că elevii pregătiţi de Viorel Moldovan sunt gata să înceapă antrenamentele, după două luni în care fotbaliştii şi antrenorii au stat în izolare şi obligaţi de starea de urgenţă instituită pe teritoriul României.

 
“Începând de luni, 18 mai, şi până pe 1 iunie, roş-albaştrii vor intra în cantonament, cu respectarea tuturor recomandărilor făcute de autorităţi. Tot personalul angrenat în activitatea echipei noastre a fost testat vineri pentru coronavirus, iar rezultatele sunt negative. În aceste condiţii dificile, cu restricţiile de rigoare, precizăm că accesul suporterilor şi reprezentanţilor mass-media la antrenamente şi la acţiunile echipei va fi interzis în perioada pregătirii centralizate. Informaţii şi fotografii veţi putea găsi doar pe canalele oficiale de comunicare ale clubului, respectiv site-ul oficial şi pagina de Facebook. Vă mulţumim pentru înţelegere şi susţinere”, se arată într-un comunicat oficial al clubului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările