Motociclist accidentat mortal de un şofer care a călcat linia dublă continuă, în Târgovişte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident moto

Se întâmplă din ce în ce mai des accidente în care motocicliştii îşi pierd viaţa. Un bărbat de 53 de ani a murit după ce a fost izbit violent de un şofer care a călcat linia dublă continuă, neacordând prioritate. O ambulanţă l-a transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Tragedia s-a petrecut la intrare în Târgovişte, în dreptul unui fast-food. Este vorba de un motociclist de 53 de ani, care, se pare, circula regulamentar. Acesta a fost lovit şi aruncat de pe carosabil, fiind rănit extrem de grav. Chiar dacă medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, motociclistul a pierdut lupta cu viaţa.

Din primelele date, se pare că de vină ar fi un şofer de 29 de ani care ar fi virat la stânga peste linia dublă continuă, pentru a ieşi din parcarea fast-foodului Şerif din Târgovişte şi ar fi intrat direct în conducătorul motocicletei.  

”I-a ieşit în faţă maşina, de pe dublă continuă şi mai departe vedeţi ce s-a întâmplat”, ne-a povestit unul din prietenii victimei.

Politistii efectuează cercetarea la fata locului, sub aspectul săvârşirii infractiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite