Moştenirea rămasă lui Florinel din Vişina de la fostul iubit, preotul Philip Clements. „Am plâns două zile, dar ajunge!“ VIDEO

Moştenirea rămasă lui Florinel din Vişina de la fostul iubit, preotul Philip Clements. „Am plâns două zile, dar ajunge!“ VIDEO

Florin Marin, în casa moştenită de la preotul anglican. FOTO: dailymail.co.uk

Una dintre marile publicaţii din Regatul Unit i-a dedicat un amplu material „domnului Marin“, aşa cum îi spun englezii lui Florinel de la Vişina, tânărul de 27 de ani care a ajuns cunoscut după ce a format un cuplu gay cu fostul vicar Philip Clements, în vârstă de 81 de ani.

 
O echipă de la Daily Mail a venit la Bucureşti şi a stat de vorbă cu Florin Marin care a precizat şi care au fost „investiţiile” englezului în această relaţie: o casă de 100.000 de euro, cadouri şi vacanţe extravagante, dar şi o pensie de urmaş de 2.000 de lire pe lună pentru persoana rămasă „văduvă”.
 


 
Marin a dezvăluit că i se vor acorda 10.000 de lire sterline pentru a organiza o înmormântare - dar în conformitate cu dorinţele domnului Clements, îi va împrăştia cenuşa într-un parc fără trezire sau petrecere. De asemenea, Florinel va încasa şi o asigurare de viaţă de 150.000 de lire sterline.
 
Philip Clements, 81 de ani, fost preot britanic, şi-a părăsit viaţa pe care o avea în Marea Britanie pentru a trăi cu Florinel, în vârstă de 27 de ani. 
 
Bătrânul a fost declarat mort în data de 31 mai, la Spitalul Elias din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.
 

„Am plâns două zile, dar ajunge!“

Florin Marin a spus că a plâns două zile, dar că „este suficient, pentru că regretatul său soţ nu ar fi vrut să fie trist”. 
   
 
 
Clements a trecut casa pe numele românului chiar înainte să îşi dea ultima suflare.  
 
Florin a dezvăluit cum preotul Clements s-a îmbolnăvit în timpul autoizolării de teama coronavirusului. Îngrijorat că bătrânul ar fi putut contracta coronavirusul, pentru că se simţea rău şi avea febră (40 grade Celsius), i-a făcut teste, dar au ieşit negative.
 
„Oamenii vor crede că sunt văduva cu pălărie neagră care plânge, dar am plâns. Două zile sunt suficiente”, a dezvăluit Florinel într-un interviu acordat dailymail.co.uk din casa sa din Bucureşti de 100.000 lire sterline.
 
Domnul Clements (dreapta) şi-a vândut casa din Kent pentru 214.750 de lire sterline înainte de a se muta în România şi a cumpărat un apartament în Bucureşti.  
 
Domnul Clements a organizat şi o înmormântare privată, oficiată de un preot anglican, la care au participat numai câteva rude.  
 
Cartierul în care locuieşte Florinel

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: