Moştenirea rămasă lui Florinel din Vişina de la fostul iubit, preotul Philip Clements. „Am plâns două zile, dar ajunge!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Marin, în casa moştenită de la preotul anglican. FOTO: dailymail.co.uk
Florin Marin, în casa moştenită de la preotul anglican. FOTO: dailymail.co.uk

Una dintre marile publicaţii din Regatul Unit i-a dedicat un amplu material „domnului Marin“, aşa cum îi spun englezii lui Florinel de la Vişina, tânărul de 27 de ani care a ajuns cunoscut după ce a format un cuplu gay cu fostul vicar Philip Clements, în vârstă de 81 de ani.

O echipă de la Daily Mail a venit la Bucureşti şi a stat de vorbă cu Florin Marin care a precizat şi care au fost „investiţiile” englezului în această relaţie: o casă de 100.000 de euro, cadouri şi vacanţe extravagante, dar şi o pensie de urmaş de 2.000 de lire pe lună pentru persoana rămasă „văduvă”.

florinel
florinel

Marin a dezvăluit că i se vor acorda 10.000 de lire sterline pentru a organiza o înmormântare - dar în conformitate cu dorinţele domnului Clements, îi va împrăştia cenuşa într-un parc fără trezire sau petrecere. De asemenea, Florinel va încasa şi o asigurare de viaţă de 150.000 de lire sterline.

Philip Clements, 81 de ani, fost preot britanic, şi-a părăsit viaţa pe care o avea în Marea Britanie pentru a trăi cu Florinel, în vârstă de 27 de ani. 

Bătrânul a fost declarat mort în data de 31 mai, la Spitalul Elias din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.

„Am plâns două zile, dar ajunge!“

Florin Marin a spus că a plâns două zile, dar că „este suficient, pentru că regretatul său soţ nu ar fi vrut să fie trist”. 

   

florinel
florinel

Clements a trecut casa pe numele românului chiar înainte să îşi dea ultima suflare.  

Florin a dezvăluit cum preotul Clements s-a îmbolnăvit în timpul autoizolării de teama coronavirusului. Îngrijorat că bătrânul ar fi putut contracta coronavirusul, pentru că se simţea rău şi avea febră (40 grade Celsius), i-a făcut teste, dar au ieşit negative.

„Oamenii vor crede că sunt văduva cu pălărie neagră care plânge, dar am plâns. Două zile sunt suficiente”, a dezvăluit Florinel într-un interviu acordat dailymail.co.uk din casa sa din Bucureşti de 100.000 lire sterline.

Domnul Clements (dreapta) şi-a vândut casa din Kent pentru 214.750 de lire sterline înainte de a se muta în România şi a cumpărat un apartament în Bucureşti.  

Domnul Clements a organizat şi o înmormântare privată, oficiată de un preot anglican, la care au participat numai câteva rude.  

florinel

Cartierul în care locuieşte Florinel

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite