MM Stoica e rege la Rahova. E păzit de Ghenosu, cel mai temut interlop

MM Stoica e rege la Rahova. E păzit de Ghenosu, cel mai temut interlop

După ce a intrat sub aripa lui Ghenosu, Meme Stoica a ajuns şi în centrul unui scandal de proporţii

Mihai Stoica are spatele asigurat la puşcărie. El este protejat de Ghenosu,  unul dintre cei mai temuţi interlopi, care îi are la degetul mic pe gardienii de la Rahova şi a devenit celebru datorită faptului că făcea sute de mii de euro dirijându-şi locotenenţii prin telefon, chiar din celulă.

 
Este vorba despre celebrul Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, din Dâmboviţa, condamnat în 2011 la nouă ani de temniţă, pentru şantaj şi infracţiuni informatice. 
 
Surse au declarat pentru Spynews că, la scurt timp după ce a fost “cazat” în Penitenciarul Rahova, Mihai Stoica şi-a întins “antenele”, cerând ajutorul celor cu experienţă în domeniu. 
 
Aşa a ajuns la Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei roş-albastre, care a sărit imediat în spirijinul lui Meme. Mai exact, Mustaţă l-ar fi contactat pe Ghenosu, veteran la Rahova, să aibă grijă de managerul Stelei. Ceea ce s-a şi întâmplat: Meme Stoica a fost declarat protejatul lui Ghenosu, pentru ca puşcăriaşii şi gardienii să stea departe de el şi să nu îl deranjeze. Şi să ştie toată lumea că protejatul are un statul special, având voie cu orice îşi doreşte în celulă, spre deosebire de alţi puşcăriaşi.
 
Scandalul mesajului pe Facebook
 
După ce a intrat sub aripa lui Ghenosu, Meme Stoica a ajuns şi în centrul unui scandal de proporţii. Este vorba despre celebrul mesaj postat pe contul oficial al lui Mihai Stoica, în care stelistul mărturisea că rămâne fidel unui anumit model de smartphone. Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au declarat pentru Spynews că asupra lui Mihai Stoica nu a fost găsit vreun telefon, iar după trei zile a apărut din senin şi un bilet scris de mână de Meme, bilet care ar fi fost transcris şi postat pe Facebook de către PR-ul Stelei.
 
Ghenosu îşi dirija afacerile din celulă
 
Astfel, potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Rahova, Meme Stoica nu ar fi avut telefon în celulă. Cel care în protejează pe el are, însă, acces la asemenea dispozitive, “graţie” unor funcţionari publici dornici de “prime” neimpozabile. În 2011, la scurt timp după ce a fost condamnat la 9 ani de puşcărie, Ghenosu a făcut câteva sute de mii de euro chiar din celulă, sub privirile îngăduitoare ale gardienilor. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: