„Minţi luminate” din România, Lituania, Italia şi Ungaria, prezente la o conferinţă internaţională de robotică, la Târgovişte

„Minţi luminate” din România, Lituania, Italia şi Ungaria, prezente la o conferinţă internaţională de robotică, la Târgovişte

O conferinţă internaţională de robotică va fi organizată, luna aceasta, la Târgovişte, de Colegiul Naţional “Constantin Carabella”.

 
Reprezentanţi ai mediului educaţional, mediului privat, ai autorităţilor publice şi ai unor asociaţii şi organizaţii nonguvernamentale din Lituania, Italia şi Ungaria vor participa la evenimentul ce va avea loc în data de 23 septembrie, începând cu ora 9.00, în sala de conferinţe a hotelului Nova din Târgovişte.
 
În cadrul conferinţei “Young Programmers Join Robotics Club”, vor avea loc şi demonstraţii cu roboţi.
 
Evenimentul îşi propune multiplicarea experienţei acestui parteneriat la nivelul realizării şi utilizării curriculei şi aplicaţiei web e-learning Robotics ON.
 
Manifestarea este prevăzută în calendarul proiectului Robotics ON, finanţat de Uniunea Europeană prin programul ERASMUS+ (Acţiunea Cheie 2: Parteneriate strategice. Proiecte pentru susţinerea inovării).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: