O minoră de 13 ani, fata unui pompier, a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul doi. Motivul pentru care a recurs la acest gest

O minoră de 13 ani, fata unui pompier, a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul doi. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Poliţiştii criminalişti au analizat locul în care a căzut fata şi vor stabili şi care a fost motivul pentru care o fetiţă de 13 ani a vrut să ia viaţa în acest mod.

O fetiţă de 13 ani a ajuns la spital, joi noapte, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al blocului în care locuia. Se pare că minora a fost acasă cu tatăl ei, pompier la SMURD, iar într-o clipă s-a aruncat pe geamul de la bucătărie. Fata este acum sub atenta supraveghere a medicilor. Nu se ştie, deocamdată, ce a îndemnat-o pe fată să încerce să îşi ia viaţa.

 
Incidentul a avut loc într-un bloc din microraionul IX din Târgovişte, pe strada Avram Iancu. Fata de 13 era acasă, se pare, cu tatăl său şi cu fratele mai mic decât ea cu trei ani. La un moment dat, aceasta s-a dus în bucătărie şi s-a aruncat pe geam. 

Se pare că fata s-a certat cu tatăl său din cauza telefonului mobil. Minora nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a aruncat pe geam.
 
„Nu ştiu ce s-a întâmplat, eu eram la serviciu. M-a sunat soţul şi mi-a spus să vin repede acasă. Apoi mi-a spus că s-a aruncat de la etaj. Nu era deprimată”, a povestit mama fetiţei.
 
 
Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Colegii bărbatului, ajunşi la faţa locului, i-au acordat fetiţei primele îngrijiri, iar o ambulanţă a dus-o de urgenţă la spital.
 
„O vedeam mereu pe fată când plecam la serviciu dimineaţa. Nu mă gândeam să aibă probleme de vreun fel”, ne-a spus un vecin.
 
Poliţiştii criminalişti au analizat locul în care s-a întâmplat şi vor stabili şi care a fost motivul pentru care o fetiţă de 13 ani a vrut să ia viaţa în acest mod. 
 
Între timp, ea se află acum sub atenta supraveghere a medicilor, având mai multe leziuni.
 
citeste totul despre: