Minoră de 10 ani, şantajată cu fotografii indecente de un tânăr din Dâmboviţa. Ce au găsit procurorii la el acasă

Minoră de 10 ani, şantajată cu fotografii indecente de un tânăr din Dâmboviţa. Ce au găsit procurorii la el acasă

Fata le-a povestit totul părinţilor, iar pe fir a intrat DIICOT FOTO 123 RF

O minoră de 10 din Alba Iulia a trăit clipe cumplite. A fost şantajată de un tânăr în vârstă de 23 de ani din Dâmboviţa cu publicarea unor fotografii indecente. Acesta a fost arestat preventiv pentru şantaj şi pornografie infantilă.

Tânărul este acuzat că a şantajat o minoră în vârstă de 10 ani din Alba pe care a convins-o, anterior, să îi trimită prin intermediul reţelei Facebook fotografii în care apărea în ipostaze indecente. 
   
La un moment dat, minora a refuzat să mai răspundă solicitărilor tânărului, care dorea în continuare să primească poze cu fata dezbrăcată. A ameninţat-o că va trimite imaginile pe care le avea deja altor persoane sau le va posta pe internet. 
 
Fata le-a povestit totul părinţilor, iar pe fir a intrat DIICOT, care a făcut percheziţii la locuinţa suspectului, acolo unde au descoperit fotografiile care o incriminau pe fată.
 
Magitraţii de la Tribunalul Alba au emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele tânărului, dar decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: