Mărturia tatălui fetei pe care a ucis-o iubitul militar: „O însoţeam peste tot, de frica lui. Eu eram la magazinul de lângă. Ne-a urmărit. În Titu nu avem justiţie“

Mărturia tatălui fetei pe care a ucis-o iubitul militar: „O însoţeam peste tot, de frica lui. Eu eram la magazinul de lângă. Ne-a urmărit. În Titu nu avem justiţie“

Nicolae Marin, tatăl victimei

Rudele Alexandrei Marin, tânăra de 25 de ani pe care militarul din Titu a ucis-o marţi într-un salon cosmetic, spun că tragedia putea fi evitată dacă poliţiştii interveneau la timp în acest caz. Oamenii legii din Titu îl acopereau pe agresor, spune tatăl, pentru că ucigaşul ar avea o rudă în Poliţie.

Rudele victimei, dar şi prima nevastă a bărbatului au suspiciuni că poliţiştii din oraşul dâmboviţean Titu nu au înregistrat nicio plângere cu privire la actele de violenţă de care subofiţerul, acum arestat preventiv pentru omor, le-a comis faţă de soţie şi concubină. 
 
“Mie mi-a luat sprijinul de la bătrâneţe. Ştiu cât am alergat pentru copilul meu şi nenorocitul ăsta mi-a luat totul. Nu am cuvinte să mă exprim ce mi-a făcut”, spune Nicolae Marin, tatăl fetei omorâte.
 
Mai mult, familia fetei susţine că ucigaşul ar fi fost protejat, deoarece cumnatul lui ar fi poliţist în Răcari şi aşa s-ar explica, în opinia lor, potenţialele intervenţii la acestă instituţie.
 
 
“Vă spun că nimeni nu ne protejează aici. Nu avem Poliţie, nu avem justiţie. Dacă ai bani intri pe aici şi ieşi pe altă parte. Dacă cea mai mică cunoştinţă în Poliţie scapi de orice. El are un cumnat la Răcari. Nu ştiu dacă şi cum l-a ajutat”, mai spune bărbatul.
 

“Asta mă urmăreşte toată viaţa”

 
Durerea tatălui este cu atât mai mare cu cât crima s-a petrecut la câţiva metri de el. Acesta o însoţea aproape peste tot pe fata sa, de frica militarului. Marţi a lăsat-o la salon şi s-a dus să cumpere fructe dintr-un supermarket aflat la câţiva metri. În acel moment, agresorul s-a năpustit peste fată.
 
“M-am dus cu ea să îşi facă unghiile. I-am dat nişte bani şi apoi m-am dus în market să iau nişte fructe pentru copii, pentru că el nu a avut grijă de ei, fiind un jucător de noroc, un beţiv. Cât am fost la cumpărături s-a întâmplat. Eram la casă şi am sunat să întreb dacă iau şi vinete şi nu mi-a răspuns. Atunci mi-am dat seama. El m-a urmărit pe mine. Ea nu mi-a spus mie mult timp ce se întâmplă. A fost credulă. Chestia mă va urmări toată viaţa, pentru că dacă stăteam lângă ea nu murea”, mai spune tatăl.
 
 
 
Subofiţerul Florin Oprea, din Dâmboviţa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de omor, după ce a înjunghiat-o marţi pe Alexandra Marin, 25 de ani, într-un salon de cosmetică din Titu.
 
Florin Oprea este specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgovişte, din subordinea Bazei 2 Logistică. Bărbatul nu se putea împăca cu gândul că tânăra femeie nu voia să se mai împace cu el, fiind certaţi de ceva timp. Nu de puţine ori îi făcea adevărate scene de gelozie şi era foarte violent.  
 
După incident, subofiţerul a sunat la 112. Apoi a luat un taxi şi a mers la poliţie, unde s-a predat. Imediat la faţa locului au ajuns anchetatorii.

CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările