Măsuri sporite de siguranţă la meciul de handbal masculin România - Lituania, care va avea loc la Târgovişte

Măsuri sporite de siguranţă la meciul de handbal masculin România - Lituania, care va avea loc la Târgovişte

România întâlneşte Lituania în al treilea meci din Preliminariile pentru Campionatul European de Handbal Masculin din 2020. Elevii lui Manuel Montoya vor înfrunta la Târgovişte naţionala condusă de Mindaugas Andriuška, joi, 11 aprilie, de la ora 18:00.

Jandarmi dâmboviţeni şi cei ai Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării partidei de handbal masculin România - Lituania, care se va disputa joi, 11 aprilie, începând cu ora 18.00 la Sala Polivalentă din municipiul Târgovişte, în cadrul preliminariilor EURO 2020.
 
Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor ce pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.
 
„Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctului de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la meci începând cu ora de deschidere a porţii de acces şi să aibă un comportament civilizat pe timpul afluirii/defluirii. Spectatorilor le este interzis să consume băuturi alcoolice în arena sportivă sau să pătrundă în interiorul acesteia în stare vădită de beţie, fără documente de acces sau prin încălcarea normelor legale stabilite de organizatori, să introducă în arena sportivă băuturi alcoolice, inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare la adresa forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă sau sa ameninţe cu acte de violenţă”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.
 
 
De asemenea, spectatorilor este interzis să îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenţia de a împiedica identificarea, să refuze părăsirea imediată a arenei sportive, dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine şi siguranţă sau de către forţele de ordine sau să pătrundă sau să încerce pătrunderea fără drept, prin orice mijloace, pe suprafaţa de joc.
 
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Partida România-Lituania reprezintă probabil ultima şansă a României, pentru calificarea la Euro 2020, campionatul european ce se va desfăşura în Austria, Suedia şi Norvegia.
 
Până în acest moment, România a pierdut ambele meciuri disputate în grupa preliminară din care face parte (cu Franţa şi Portugalia). 
 
Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua Bilete.ro, la casierie Sălii Polivalente Târgovişte, în săptămâna evenimentului, şi pe site-ul www.frh.ro/bilete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: