Mărturia unui tânăr terorizat de un clan: „Au tras cu arma. M-au bătut, m-au pus în genunchi, m-au filmat”

Mărturia unui tânăr terorizat de un clan: „Au tras cu arma. M-au bătut, m-au pus în genunchi, m-au filmat”

Tânărul bătut şi umilt de clanul Catană. FOTO:cronica-gaestiului.ro

Un tânăr de 21 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, trăieşte în teroare, după ce, spune el, este ţinta unui clan din zonă, care nu îi mai dă pace. S-a ajuns inclusiv la a-i pune pistolul la tâmplă, la bătăi şi umilinţe.

Victima susţine că totul i se trage de la faptul că s-a însurat cu o fată, rudă cu membrii clanului Catană. 
 
„Totul se întâmplă pentru că m-am căsătorit cu nepoata lor. Ne ştiam din liceu şi am decis să ne mutăm împreună. Atunci, au intrat noaptea peste noi, în casă. Ne-au bătut, au bătut-o şi pe mama mea, care este bolnavă. Am depus plângere penală împotriva lor şi acum fac presiuni pe mine să-mi retrag plângerea. Dar cum să-i iert, când ei au bătut-o pe mama, l-au bătut pe fratele meu?”, a declarat Vali Vişan pentru cronica-gaestiului.ro.
 

Percheziţii la clanul Catană

 
Oamenii legii au făcut, zilele trecute, mai multe percheziţii la domiciul bărbaţilor acuzaţi că ar fi bătut şi ameninţat cu pistolul un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Potlogeni Deal. 
 
Trei persoane au fost duse la audieri şi au fost ridicate mai multe posibile probe.
 
„Persoanele sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de Pe lângă Judecătoria Găeşti, au descins la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din oraşul Găeşti”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările