Lucrările de reabilitare şi extindere a infrastructurii de apă şi apă uzată din Dâmboviţa, deblocate

Lucrările de reabilitare şi extindere a infrastructurii de apă şi apă uzată din Dâmboviţa, deblocate

În prezent, s-a reuşit deblocarea unuia dintre cele două proiecte aflate în întârziere mare şi cu risc de neimplementare

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, s-a întâlnit marţi, la sediul forului administrativ judeţean cu toţi factorii implicaţi în derularea proiectului ”Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”.


Proiectul se derulează prin Programul Operaţional Sectorial (POS) 1 Mediu, beneficiarul investiţiei fiind SC Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA.
Au fost prezenţi reprezentanţi ai Companiei de Apă Târgovişte, reprezentanţii consultantului şi societăţilor comerciale care au lucrări în derulare.
 
Din discuţii, a reieşit faptul că sunt întârzieri şi probleme în modul în care Compania de Apă, constructorii, consultanţii şi Ministerul Mediului, prin autoritatea de implementare a proiectului, relaţionează. 
 
În prezent, s-a reuşit deblocarea unuia dintre cele două proiecte aflate în întârziere mare şi cu risc de neimplementare. Este vorba despre zona Găeşti, unde vineri, 18 aprilie, la sediul primăriei oraşului, se va semna contractul Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare Găeşti.
 
De asemenea, urmează ca, în maxim 10 zile, să se demareze procedurile de achiziţie publică pentru proiectul Reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare Titu, iar la începutul lunii iulie 2014 să fie semnat contractul de lucrări.
 
"Facem precizarea că singurele proiecte care nu vor fi finalizate în acest an sunt cele de la Titu şi Găeşti", a declarat Ţuţuianu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: