Locale 2020 Dâmboviţa. Procesul electoral s-a încheiat în toate cele 433 de secţii de votare

Locale 2020 Dâmboviţa. Procesul electoral s-a încheiat în toate cele 433 de secţii de votare

Cu câteva excepţii, la nivelul judeţului Dâmboviţa nu fost înregistrate evenimente care să afecteze buna desfăşurare a procesului electoral.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au fost înregistrate 48 de sesizări cu privire la săvârşirea unor posibile contravenţii şi infracţiuni electorale şi 54 de semnalări prin Sistemul Informatic de Monitorizare a prezentei la vot –SIMPV. 
 
Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la 12 fapte de natură penală.
 
De la începerea votării, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale.
 
„De exemplu, o persoană de sex feminin, în vârstă de 55 de ani a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei, după ce ar fi fotografiat buletinul de vot în timp ce se afla în cabină. În  continuare, poliţiştii şi jandarmii, sprijiniţi de alte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne vor continua să acţioneze în sistem integrat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările