Lărginea DN 7 Bâldana  - Titu la patru benzi, un vis care ar putea deveni realitate

Lărginea DN 7 Bâldana  - Titu la patru benzi, un vis care ar putea deveni realitate

Valoarea estimată fără TVA a acestei lucrǎri este de  208.671.273 lei

Deputatul PSD de Dâmboviţa a anunţat că a fost publicat anunţul de intenţie privind realizarea lucrărilor de lărgire la 4 benzi Bâldana – Titu. Lucrǎrile vor consta în extinderea la 4 benzi a sectorului de drum menţionat cu excepţia zonei aferente celor 2 poduri de la km 37+906 şi cel de la km 51+689 unde lărgirea drumului se face pe o singură parte.

 
Valoarea estimată fără TVA a acestei lucrǎri este de  208.671.273 lei, iar data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 06.08.2014. Proiectul va fi finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională din cadrul P.O.S.T. şi din Bugetul de stat.
 
“Încă o dovadă concretă a Guvernul Ponta cǎ îşi onoreazǎ promisiunile şi se tine de cuvânt. Urmărim pas cu pas această investiţie. Este prevăzut ca procedura de adjudecare să înceapă în data de 6 august. Până atunci sperăm să se deruleze partea legală, hotărârea de guvern privind exproprierile pe coridorul acestei investiţii pentru DN 7”, a declarat deputatul Săvoiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: