Kaufland face angajări la Târgovişte

Kaufland face angajări la Târgovişte

Kaufland face recutări în oraşele Turda, Petroşani, Oradea, Târgu-Mureş, Târgovişte şi Bucureşti

Kaufland, liderul comerţului local după cifra de afaceri, are cei mai profitabili angajaţi din domeniu, contribuind cu circa 23.000 de lei la câştigul net al grupului german în România, potrivit zf.ro.

ompania germană a ajuns la 12.000 de salariaţi şi face în continuare angajări. VEZI aici lista joburilor vacante, publicată pe site-urile de angajări.
 
După profitul adus de fiecare angajat, Kaufland devansează Selgros (15.888 lei/angajat) şi Carrefour (11.963 lei/angajat).    
 
„Kaufland are o politică de personal foarte strictă şi bine pusă la punct. Se fac an­gajări doar după ce fie­care salariat este încărcat suficient. Mai mult, există şi un sistem de an­gajări temporare pe o perioadă deter­mi­nată de trei luni şi doar dacă rezultatele sunt bune acesta rămâne permanent“, spune Marcelo Mihai, senior con­sultant în cadrul companiei de con­sul­tanţă în mana­ge­ment Geva & Company.
 
Potrivit site-urilor de joburi, Kaufland face recutări în oraşele Turda, Petroşani, Oradea, Târgu-Mureş, Târgovişte şi Bucureşti.
 
Pe lista poziţiilor vacante se află lucrători comerciali, operatori control termene de valabilitate, şefi departamente, şefi case de marcat,  stivuitorişti, manipulanţi marfă, referenţii achiziţii şi altele.
 
Consultă condiţiile  pe care le cer la angajarea, reprezentanţii Kaufland.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările