Iubitorii de animale caută stăpâni pentru câinii familiei din Dâmboviţa, al cărei copil a fost ucis de unul dintre dulăi

Iubitorii de animale caută stăpâni pentru câinii familiei din Dâmboviţa, al cărei copil a fost ucis de unul dintre dulăi

Gospodăria din Conţeşti în care s-a întâmplat tragedia. FOTO. C.S

Cristina Păun, proprietara unui adăpost de câini din Târgovişte, face apel la iubitorii de animale pentru preluarea a patru câini caucazieni ai unei familii din comuna Conţeşti, judeţul Dâmboviţa, care şi-a pierdut copilul de 6 ani, omorât de unul dintre exemplare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am nevoie de voi! Nu de judecat şi comentarii inutile, ci de ajutor să salvăm cei 4 caucazieni.
 
Am mare încredere în medicul care a fost la faţa locului şi nu sunt agresivi... deci ceva s-a întâmplat acolo... probabil copilaşul a încercat să ia mâncarea căţeilor.
 
Am salvat în trecut doi câini care şi-au omorât stăpânii, ştiu cu ce se mănâncă. 
 
Aceştia însă nu au făcut nimic premeditat. A fost un accident cauzat de neglijenţa oamenilor!”, este apelul pe care l-a lansat Cristina Păun pe reţelele de socializare.
 
Copilul în vârstă de şase ani a murit luni, 24 ianuarie, muşcat de gât de câinele familiei, care nu era legat. 
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.
 
„Din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinţei, ar fi fost muşcat în zona gâtului de un câine al familiei, care nu era legat”, transmite IPJ Dâmboviţa. 
 

   
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările