Ioan Marinescu va fi investit, astăzi, în funţia de prefect al judeţului Dâmboviţa

Ioan Marinescu va fi investit, astăzi, în funţia de prefect al judeţului Dâmboviţa

Monitorul Oficial - hotărârea de numire a lui Ioan Marinescu în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa

Fostul vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, Ioan Marinescu, va depune, joi, jurământul de investire în funcţia de prefect al judeţului, după ce ieri, în Monitorul Oficial, a fost publicat hotătârea de numire a sa.

 
Schimbarea de la Prefectura Dâmboviţa a fost operată şi în Monitorul Oficial.
 
-Hotarare nr. 1004 din 11 noiembrie 2014 privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Dambovita de catre domnul Sanda Victor 
 
-Hotarare nr. 1005 din 11 noiembrie 2014 privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Dambovita de catre domnul Marinescu Ioan 

chimbarea a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului, iar hotărârea de guvern a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Victor Sanda ocupa postul de prefect din octombrie 2012.

Presa locală l-a citat pe deputatul PSD de Dâmboviţa, Radu Popa, spunând că el nu a simţit nicio dificultate prin prezenţa lui Sanda în funcţia de prefect şi că "nu mi-am dat seama că prezenţa lui Victor Sanda era un impediment pentru victorie" în alegerile prezidenţiale, dar că se aşteaptă ca schimbarea să înlăture "toate obstacolele" pentru ca organizaţia PSD Dâmboviţa să îşi atingă targetul la care s-a angajat faţă de conducerea partidului şi să obţină 150.000 voturi.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, în judeţul Dâmboviţa, Victor Ponta a obţinut 123.856 voturi (52,5%), iar Klaus Iohannis a obţinut 56.067 voturi (23,7%).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: