Intervenţie în forţă a mascaţilor pentru aplanarea unui conflict izbucnit în comunitatea de romi din Bălteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal Bălteni

Mai multe persoane sunt cercetate pentru lovire sau alte violenţe, în urma unui conflict spontan izbucnit între familiile de romi din localitatea dâmboviţeană Bălteni. Pentru aplanarea conflictului au fost chemaţi mascaţii.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane. În cauza, poliţiştii vor întocmi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Omaneii legii precizează că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau de transport la spital.

UPDATE: Comunicat integral IPJ Dâmboviţa:

În această dimineaţă, în jurul orei 09:20,  poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe drumul naţional 71, în zona satului Bălteni, are loc un conflict între mai multe persoane.

De îndată, la nivelul poliţiei a fost constituită echipa operativă, iar la faţă locului s-au deplasat efective de poliţie, însoţite de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi, care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

În urmă verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat ar fi fost lovit în zona capului de o piatră aruncată de vecinul sau, un tânăr de 27 de ani, din localitate.

Partea vătămată nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale şi nu a formulat plângere penală împotriva vecinului sau.

În cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violente.

La finalizarea cercetărilor se va propune soluţie legală prin unitatea de parchet competenţă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite