Impozite mai mici cu 30% pentru Matei Voievod şi Priseaca

Impozite mai mici cu 30% pentru Matei Voievod şi Priseaca

Impozite mai mici cu 30% penru Matei Voievod şi Priseaca

Consiliul Local Târgovişte a votat, miercuri, în cadrul şedinţei CLM, scăderea cu 30% a impozitelor în cartierele Matei Voievod şi Priseaca, începând cu 1 ianuarie 2016.

 
Cei care au votat sunt consilierii locali municipali PSD, PPDD şi independenţi. Cei din PNL s-au abţinut pentru că ar fi dorit un amendament la acest proiect referitor la delimitarea zonelor de impozitare ale municipiului Târgovişte.
 

 
Unii consilieri au propus chiar trecerea de la clasa B de impozitare la D, majoritatea a votat trecerea la clasa C. Asta presupune o scădere cu 30% a impozitelor achitate de localnici, începând cu 1 ianuarie 2016. 
 
 
Oamenii se plâng că în fiecare zi pleacă de acasă cu două rânduri de încălţări pentru a nu se face de râs la serviciu.
 
"Trăim mai rău ca la oraş, dar plătim aceleaşi impozite. Ei au pavele sau asfalt până în buza blocului, noi mergem prin noroaie. E corect aşa ceva? Nu e corect. De ce? Pentru că avem gaze şi curent? Canalizare există, dar nu e funcţională", spun oamenii.
 
Primarul interimar al Târgoviştei recunoaşte că sunt probleme grave în cartierul Priseaca, însă dă vina pe legile din România pentru schimbarea încadrării impozitului pe clădire şi teren.
 
Mai nou, societatea care asigură transportul în comun, şi care este în subordinea Primăriei, i-a anunţat că nu vor mai băga maşinile în cartier pentru că se strică din cauza gropilor şi a noroaielor. Nici transportul şcolar nu vine decât o singură data, dimineaţă, deşi ar trebui să facă două drumuri.
 
Câteva zeci de oameni au semnat o petiţie la primărie şi cer că autorităţile să îşi îndrepte privirea şi către ei, mai ales că PRISEACA este cartier al Târgoviştei din 1969.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: