Horia Brenciu a ridicat sala în picioare la Crizantema de Aur

Horia Brenciu a ridicat sala în picioare la Crizantema de Aur

Horia Brenciu a ridicat sala în picioare

Şi a fost prima seară a Festivalului Naţional de Interpretare a Romanţei Crizantema de Aur. Atmosferă boemă, îmbrăţişată plăcut de culorile toamnei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tineri costumaţi în haine de epocă au înviorat decorul. Hanul Galben, ingenios modelat în holul de intrare în Casa de Cultură a Sindicatelor, creea o legătură nevăzută cu scena desfăşurării festivalului. La ora 19:00, s-a ridicat cortina. Prezentatorii - actorii Antonia Micu Ionescu şi Adrian Păduraru - au dat startul celei de-a 43-a ediţii a Crizantemei de Aur, nu înainte ca primarul Gabriel Boriga să vorbească despre importanţa acestui eveniment cultural unic în România.

Un spectacol complet


„În 2010, continuăm tradiţia şi reîntărim locul pe care Festivalul Crizantema de Aur îl are în inimile noastre. Am reuşit să recreăm cu autenticitate perioada în care acest gen muzical a luat naştere, o lume în care melodiile romanţate se regăseau în localurile pline de farmec ale vremii”, a declarat Gabriel Boriga. Au urcat pe scenă 10 interpreţi, care au încântat publicul prin căldura, sensibilitatea şi forţa poetică a romanţei. Cei aproape 600 de spectatori, i-au aplaudat îndelung pe concurenţi.Frigul din sală s-a risipit când şi-au făcut apariţia Horia Brenciu şi orchestra sa. În stilu-i caracteristic, artistul a intrat într-o comunicare perfectă cu publicul. Piesele interpretate, cuprinzând toate genurile muzicale, inclusiv romanţă, au ridicat sala în picioare. Spectatorii au aplaudat şi au fredonat împreună cu Horia Brenciu. Două ore şi jumătate de muzică şi ritm cum rar întâlneşti la Târgovişte. Un spectacol a cărui regie a încântat. Horia Brenciu şi HB Band au demonstrat că sunt perfecţi. După spectacol, artistul a oferit autografe în „Hanul Galben”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările