Adresa de e-mail a deputatului Iulian Vladu a fost spartă. Hackerii au cerut 2.800 de dolari

Adresa de e-mail a deputatului Iulian Vladu a fost spartă. Hackerii au cerut 2.800 de dolari

Hackeri au spart adresa de mail a deputatului Iulian Vladu

Adresa de e-mail a deputatului Iulian Vladu, preşedinte PDL Dâmboviţa, a fost spartă, iar de pe contul acestuia au fost trimise mesaje contactelor din lista sa, prin care este pretinsă o anumită sumă de bani.

 
"Solicităm tuturor celor care au primit acest mesaj să nu-i dea curs. Menţionăm că în legătură cu acest atac cibernetic a fost sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa", se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa.

 
Mesajul trimis de hackeri tuturor contacţilor
 
"Bună ziua ,
Îmi pare rău pentru a ajunge la tine , mai degrabă prea târziu ca urmare a situaţiei de lucrurile familiei now.My şi am avut o excursie de vizitare Kharkov Ucraina , totul se întâmplă bine până aseară , când am fost atacat de câteva persoane înarmate necunoscute . Toţi banii , telefoanele şi cardurile de credit a fost furat , inclusiv unele obiecte de valoare , a fost o experienţă teribilă , dar un lucru bun este că ei nu au rănit pe nimeni sau a făcut departe cu paşapoartele noastre . 
             
Ne-am raportat incidentul autorităţilor locale şi consulatul , dar raspunsul lor a fost prea casual , am fost cere să se întoarcă în timp de 2 săptămâni investigaţii să fie făcute adecvat , dar adevărul este că nu putem aştepta până atunci , aşa cum am tocmai am fost zbor nostru de retur rezervat şi va pleca în câteva ore de la acum , dar în prezent probleme cu sortarea facturile noastre de aici şi , de asemenea, obţinerea un taxi până la aeroport , chiar acum suntem legaţi de vedere financiar ca urmare a atacului jaf neaşteptate , întrebaţi dacă ne poate ajuta cu un împrumut rapid pentru a rezolva facturile noastre şi de a lua înapoi acasă . 
 
Tot ce avem nevoie este de ( 2850 $ ) promit să vă ramburseze în totalitate de îndată ce mă voi întoarce acasă , sperăm, mâine sau viitoare . scrie înapoi acum să-mi spui ce se poate face"
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: