GHICITOARE I-A TREBUIT O femeie s-a ales cu pietre seci în loc de cercei şi verighetă

GHICITOARE I-A TREBUIT O femeie s-a ales cu pietre seci în loc de cercei şi verighetă

O femeie s-a ales cu pietre seci în loc de cercei şi verighetă

Ghicitoarele nu numai că nu vă prezic viitorul, dar vă lasă şi fără ultima agoniseală. Aşa a păţit o biată femeie de 54 de ani, din localitatea dâmboviţeană Aninoasa, care s-a ales cu pietre seci în loc de cercei şi verighetă. S-a dus glonţ la poliţie şi a reclamat furtul.

Totul s-a întâmplat luni, în plină zi. "Poliţia Municipiului Târgovişte, a fost sesizată prin plângere de către o femeie de 54 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că o femeie necunoscută, sub pretextul ghicitului i-a luat o pereche de cercei din aur şi o verighetă. În urma verificărilor efectuate a rezultat că femeia, în timp ce se deplasa la un supermarchet, pe Bulevardul Unirii, a fost abordată de o femeie, care sub pretextul ghicitului i-a luat cerceii şi verigheta, bijuterii pe care le-a ascuns într-o batistă şi le-a înlocuit cu o altă batistă asemănătoare plină cu pietre, pe care a înapoiat-o părţii vătămate", a declarat Florina Udroiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Prejudiciul cauzat este în valoare de 1000 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Cercetările continuă în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: