Gestul insuportabil al unui bărbat. A aruncat sute de litri de zeamă de varză de la etajul doi. Enervaţi la culme, vecinii au sunat la Poliţia Locală

Gestul insuportabil al unui bărbat. A aruncat sute de litri de zeamă de varză de la etajul doi. Enervaţi la culme, vecinii au sunat la Poliţia Locală

Un bărbat în vârstă de 44de ani, din Târgovişte, a fost amendat de Poliţia Locală pentru că a aruncat zeama de varză dintr-un butoi prin sistemul de scurgere al balconului. Enervaţi la culme de mirosul emanat, vecinii vărbatului au chemat organele legii.

Totul s-a întâmplat marţi, 19 martie. „Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine, Linişte Publică şi Pază au fost sesizaţi cu privire la faptul că un cetăţean a deversat zeamă de varză prin sistemul de scurgere al balconului, fiind emanate mirosuri pestilenţiale. Lucrătorii Poliţiei Locale s-au deplasat de îndată la faţa locului, acolo unde au constatat că se confirmă cele sesizate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale.  
 
Locatarul care s-a descotorosit de zeama de varză a recunoscut cele întâmplate. Acesta a spus că  că a aruncat, de la etajul doi al imobilului în care locuieşte, aproximativ 200 litri de zeamă de varză. Pentru fapta sa afost amendat cu 500 de lei.  
 
„Poliţia Locală Târgovişte recomandă tuturor cetăţenilor municipiului să nu procedeze la aruncarea sau deversarea pe domeniul public a unor substanţe, lichide sau reziduuri menajere ori de altă natură, care ar putea polua mediul înconjurător sau ar putea crea disconfort vecinilor. Fapta contravine normelor legale şi se sancţionează conform pericolului social pe care îl prezintă”, se mai arată în document.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: