Gelu Oltean şi Vanessa Youness rămân în arest: „Sunt nevinovat”

Gelu Oltean şi Vanessa Youness rămân în arest: „Sunt nevinovat”

Gelu Oltean, fost şef al serviciului secret din Ministerul de Interne, acuzat de trafic de droguri, rămâne în arest. El şi iubita lui, Vanessa Youness, proprietara unei clinici din Dâmboviţa, au contestat mandatele de arestare preventivă.

Solicitarea s-a judecat la Curtea de Apel Braşov, dar magistraţii le-au respins cererea. 
 
„Toată lumea să citească înainte de a vorbi despre ayahuască, să citească ce este şi faptul că nu este o plantă ilegală. Eu sunt nevinovat”, le-a spus Gelu Oltean jurnaliştilor, joi, la ieşirea de la Curtea de Apel Braşov, potrivit Digi24
 
„Inclusiv procurorii DIICOT nu ştiu despre ce vorbesc? Au fost oameni politici şi magistraţi la aceste întâlniri?” - au mai vrut să ştie jurnaliştii, dar Gelu Oltean nu a mai răspuns.
 
Soluţia dată de Curtea de Apel Braşov este definitivă.
 
Gelu Oltean, fost şef al DIPI, concubina sa şi un cetăţean britanic au fost arestaţi, duminică, pentru 30 de zile în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Braşov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni unde, sub pretextul unor practici şamanice, se consuma ayahuasca, o băutură ce conţine un drog de mare risc. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările