Gabriel Grozavu, noul preşedinte al ADI Apă

Gabriel Grozavu, noul preşedinte al ADI Apă

Gabriel Grozavu, desemnat preşedinte al ADI Apă

Gabriel Grozavu a fost desemnat ca să se ocupe de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Dâmboviţa”.Numirea lui Grozavu, care mai este şi vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, a fost votată în unanimintate de primarii prezenţi la şedinţă.

“Nu înseamnă că eu nu să particip care sunt cu adevărat importante, sau că o să las lucrurile de capul lor. Formal, e mai uşor fim mai mulţi care să ne plimbăm pe la Bucureşti, decât un singur membru”, a spus Ţuţuianu.
 
De asemenea, s-a decis ca, până în data de 9 aprilie 2014, unităţile administrativ – teritoriale care nu fac parte încă din ADI Apa Dâmboviţa şi doresc să adere, să adopte hotărârile de consiliu local în acest sens.
 
Luni, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Apa Dâmboviţa”, întâlnire condusă de preşedintele Adrian Ţuţuianu.
 
Înainte de a intra pe ordinea de zi, şeful administraţiei judeţene  a adus în atenţia edililor dâmboviţeni mai multe acte normative cu impact major în activitatea unităţilor administrativ – teritoriale precum şi aspecte importante cu privire la accesarea fondurilor europene alocate României şi pregătirea portofoliului de proiecte pentru perioada 2014 – 2020.
 
De asemenea, preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, a evidenţiat paşii ce trebuie urmaţi în viitorul apropiat privind actualizarea Strategiei de dezvoltare la nivel judeţean, stabilirea împreună cu reprezentanţii UAT –urilor a priorităţilor la nivel judeţean şi elaborarea unui plan de acţiuni comun între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi consiliile locale.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: