FOTO VIDEO Zeci de turişti s-au încărcat energetic de la Piramida Sfinxului din Bucegi. Oamenii se adună an de an la 28 noiembrie, pentru această manifestare

FOTO VIDEO Zeci de turişti s-au încărcat energetic de la Piramida Sfinxului din Bucegi. Oamenii se adună an de an la 28 noiembrie, pentru această manifestare

Zeci de turişti s-au încărcat energetic de la Piramida Sfinxului din Bucegi

Zeci de turişti care au vrut să se încarce energetic la simbolul României, Sfinxul din Bucegi, au urcat pe munte, în ciuda zăpezii destul de mari. Salvamontiştii le-au fost alături pe toată durata ceremoniei, pentru a evita orice eveniment neplăcut.

 


"Echipa Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa a oferit asistenţă pe traseul turistic Peştera - Babele unui număr de aproximativ 120 persoane ce doreau să ajungă la Sfinxul de pe Platoul Bucegilor. Zăpadă căzută în ultimele zile a fost depusă într-un strat consistent de 40 cm, atingând în anumite zone şi 80 cm acolo unde era viscolită. Pentru ascensiunea grupului au fost angrenaţi 5 salvatori montani din cadul echipei Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa ce au urcaţi grupul în condiţii de maximă siguranţă. Momentul cultimant al zilei dedicate Sfinxului a fost la ora 16:45 după care grupul a fost coborât către platoul Padina Peştera, însă lăsarea întunericului ne-a obligat să acţionăm cu maximă prudenţă pentru a putea prevenii orice accidentare. Au parcticipat foarte mulţi turişti. Unii dintre ei au fost cazaţi la pensiunile din zonă, iar alţii au veit cu maşinile. Zăpada a avut în jur de 40 de cm. A fost nevoie să spargem zăpada. I-am adus pe toţi în siguranţă pe toţi cei 120 de turişti care au participat la această ceremonie", a spus Doru Diaconescu, şeful Salvamont Dâmboviţa.

Taina Sfinxului din Bucegi
 

Sfinxul din Bucegi este una dintre "etichetele" cele mai cunoscute ale României în lume. Însă taina ascunsă de acest cap de om care priveşte în zare, nu a fost descifrată de nimeni. În jurul lui s-au ţesut însă numeroase legende.
 
Una dintre poveştile Sfinxului spune că acesta era folosit de daci în vechime ca altar la poalele căruia se închinau preoţii veniţi să stea de vorbă cu zeii chiar sub ochii Babelor, alte formaţiuni de piatră a căror apariţie ascunde o mulţime de mistere.
 
 
Fie că sunt rezultate ale eroziunii, fie că sunt făcute de mâna omului, Sfinxul şi Babele din Bucegi reprezintă două formaţiuni pline de mister.
 
Despre Sfinx se spune că este punctul în care se adună mai multe şuvoiuri de energie, iar mulţi au povestit că au văzut în jurul acestei formaţiuni care seamnănă cu un cap de om pe care se află o cuşmă de dac lumini bizare şi scântei apărute de nicăieri.
 
„Piramida Energetică” a Sfinxului: fenomenul rar care adună sute de curioşi pe platoul Bucegi
Un fenomen ciudat are loc în fiecare an, la data de 28 noiembrie, când zeci de oameni urca pe Platoul Bucegilor, la celebrul Sfinx ca să vadă, la apus, cum razele soarelui contruiesc o piramidă energetică, în jurul chipului sculptat în piatră.
 

 
Unii cercetatori spun că Sfinxul ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre. A existat şi pe vremea regatelor dacice care îl venerau pe Zalmoxis. Fenomentul ciudat care adună în fiecare an, în ziua de 28 noiembrie, zeci de oameni în faţa uriaşului ar fi legat, de o legendă. Ar fi apărut în ziua în care Decebal şi-a ucis fiul, chiar în acest loc, ca sacrificiu ritualic, pentru a-l trimite ca mesager zeilor.
 
Energie pură
 
Şi aceşti puţini oameni aleşi se întâlnesc în fiecare an pe Platoul Bucegilor, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Au început deja să se recunoască de departe, urcând pe coama muntelui, din toate direcţiile.
 
“Tunelul de sub Sfinxul din Bucegi” care ar duce la “Amfiteatrul înregistrărilor eterne”
 
“Camera înregistrărilor eterne” este un concept introdus de Edgar Cayce. Aici se presupune că s-ar afla istoria pierdută a omenirii după distrugerea continentului pierdut al Atlantidei. Dar, Edgar Cayce spunea că în lume există 3 asemenea amfiteatre: una se află în apropierea insulei Bimini (Bahamas, în Oceanul Atlantic, la 80 de kilometri de Peninsula Florida), alta în jungla din Yutacan (peninsulă a Mexicului), iar ultima sub labele Marelui Sfinx din Egipt. 
 
Conexiunea lui Moon cu România i-a provenit de la Dr. David Anderson, de la Centrul de Cercetare a Călătoriei în Timp (Time Travel Research Center), care i-a dezvăluit că o asemenea tehnologie există în cadrul sateliţilor Pentagonului. Acest lucru l-a dus pe Peter Moon în România, într-o călătorie plină de aventuri, pentru a vizita Sfinxul românesc.
 
Aşa cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos (pe care am tradus-o si prelucrat-o), se presupune că în lume ar exista 3 tuneluri misterioase care duc la “Amfiteatrele Înregistrărilor Eterne”: unul este situat în Bucegi, al doilea în Tibet şi al treilea în Egipt. Conform lui Dr.Moon şi Radu Cinamar, de la această cameră mai există tuneluri care duc spre interiorul Pământului, acolo unde o mare civilizaţie a prosperat în trecutul îndepărtat al omenirii. În interiorul Pământul s-ar afla o maşină a timpului, iar întreg spaţiul este construit pentru fiinţe uriaşe, de cel puţin 5 metri înălţime. Dacă această maşină a timpului şi Camera Înregistrărilor Eterne există, atunci se pune problema cine le-a construit? E vorba de o altă specie care a trăit pe Pământ, de o altă civilizaţie omenească avansată, de o civilizaţie extraterestră sau de un univers paralel care intersectează timpul şi spaţiul nostru?
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările