FOTO VIDEO Urmărire ca în filme, cu focuri de armă. Trei argeşeni au „turtit” trei maşini până să fie prinşi de poliţişti

FOTO VIDEO Urmărire ca în filme, cu focuri de armă. Trei argeşeni au „turtit” trei maşini până să fie prinşi de poliţişti

Asupra lor au fost gasite mai multe sume de bani - 2.000 franci elvetieni, 1.700 euro, 100 dolari şi cateva sute de lei. Cazul va fi preluat de IPJ Arges.

Un filtru banal al poliţiştilor din Argeş s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru doi bărbaţi şi o femeie. Aceştia nu au oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii şi au fugit în trombă tamponând două maşini. Poliţiştii au  după ei, dar în zadar. Aventura lor s-a terminat în Dâmboviţa, unde au fost prinşi în urma unui accident grav.

Un bărbat aflat la volanul unei maşini de lux, marca Porsche, însoţit de un prieten şi o tânără de 20 de ani au fost urmăriţi de către poliţiştii argeşeni care au tras mai multe focuri de armă pentru a-i opri. 
 
Totul, după ce şoferul a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al oamenilor legii. S-a întâmplat în Argeş unde agenţii Secţiei 3 l-au invitat pe conducătorul auto să tragă pe dreapta, dar acesta şi-a continuat deplasarea. Când în faţă i-a apărut o maşină de poliţie a virat brusc tamponând două autoturisme. Şoferul a accelerat în direcţia A 1, fiind prinşi în Dâmboviţa după ce au provocat un accident de circulaţie.
 


 
Primele date arată că omul nu ar avea permis de conducere, dar este posibil să fi fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, se pare că toţi trei sunt suspecţi de furturi din locuinţe. 
 
Ulterior, poliţiştii din Dâmboviţa au acordat sprijin colegilor din Argeş, pentru identificarea şi prinderea celor trei bănuiţi de furturi din locuinţe. 
 
În localitatea Brăteşti, pe Dn 71, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, bolidul izbindu-se frontal un alt autovehicul după care părăsit partea carosabilă.
 
„Am crezut că va intra pe sensul său, dar nu a mai apucat. Ne-am izbit frontal. Am scăpat cu viaţă”, spune şoferul Loganului.
 

Cumnata şoferului care se afla în maşina care circula regulamentar, panicată şi lovită uşor a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru tratament medical şi investigaţii suplimentare, fiind în afară oricărui pericol. 
 
Doi dintre suspecţi au fugit pe câmp, fiind depistaţi ulterior de poliţiştii din Dâmboviţa. Cei doi bărbaţi şi o femeie au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri. 
 
Poliţiştii continuă verificările suspecţilor şi ale maşinii acestora, asupra lor nefiind găsite arme.
 
Asupra lor au fost gasite mai multe sume de bani - 2.000 franci elvetieni, 1.700 euro, 100 dolari şi cateva sute de lei. Cazul va fi preluat de IPJ Arges.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: