FOTO VIDEO Ploaie cu grindină în Dâmboviţa. Drumurile s-au făcut albe, iar culturile au fost distruse: „Abia am venit cu maşina. Nu se vedea la 50 de metri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O rupere de nori de doar câteva minute a făcut prăpăd în Dâmboviţa. A plouat cu grindină, iar drumurile s-au umplut rapid de gheaţă. Pe alocuri, stratul de grindină măsura câţiva centimetri.

A plouat mai bine de 10 de minute cu piatră în localitatea Lazuri din Dâmboviţa. A fost de ajuns ca stratul de gheaţă să măsoare, pe alocuri, câţiva centimetri.

„Fum a fost. A venit dinspre Târgovişte şi s-a dus înspre Bucureşti. De abia am venit cu maşina, că nu se vedea la 50 de metri. M-a prins pe drum şi când am ajuns la serviciu a început şi mai rău. A fost mae”, au spus angajaţii firmelor din zonă. 

Culturile din zonă au fost măcinate, în special pomii fructiferi şi viţa de vie.

Cum va fi vremea

Vremea se va încălzi în toată ţara însă şi mâine cerul va fi variabil şi sunt aşteptate ploi sub formă de averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în regiunile nordice, centrale, estice, sud-estice, la munte şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade. Din păcate veşti meteorologilor pentru săptămâna viitoare nu sunte prea bune. De marţi, vremea începe să se răcească şi va deveni instabilă.

grindina lazuri
grindina lazuri
grindina lazuri
grindina lazuri
grindina lazuri
grindina lazuri
grindina lazuri
grindina lazuri
grindina lazuri
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite