VIDEO Afaceristul din patria cartofului şi a verzei care a dezinfectat pe cheltuiala sa străzile din comună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri din Lunguleţu, judeţul Dâmboviţa, s-a gândit să dea o mână de ajutor autorităţilor locale în lupta cu pandemia de COVID-19, mai ales că în zonă a fost confirmat un caz de îmbolnăvire şi mai multe persoane sunt în izolare sau carantină.

Ajutat de fraţii săi şi de prieteni, omul de afaceri George Duţu a dezinfectat străzile din toată comuna pe cheltuiala proprie. El vrea să facă acest lucru săptămânal.

Dezinfecţia a fost făcută cu substanţe care fac parte din Registrul Naţional al Produselor Biocide, recomandate pentru acest tip de acţiune.

Dezinfectantul l-a costat 2.000 de lei, iar acţiunea a fost pusă în practică cu utilajele pe care el le deţine. 

Acesta spune că este hotărât să continue acţiunea. „O să dau cu dezinfectant pe străzi, pe timpul pandemiei, în fiecare duminică”, a adăugat omul de afaceri.

George Duţu are 400 de hectare plantate cu legume pe care le vinde supermarketurilor.

„Dezinfectia va fii facuta cu substante care fac parte din Registrul Naţional al Produselor Biocide, recomandate pentru acest tip de acţiune. Este o măsură obligatorie şi de responsabilitate. În acelaşi timp, însă, responsabilitatea noastră nu poate înlocui grija fiecăruia dintre dumneavoastra. Ce vom face noi se cheamă măsuri de PREVENŢIE, acest lucru nu înseamnă că, dacă am dezinfectat, suntem feriţi de virus! Suntem expuşi în continuare şi SINGURA MĂSURĂ EFICIENTĂ rămâne STATUL ACASĂ. Ştiu că fiecare aveţi, poate, impresia că, dintre toţi, voi veţi fi cei feriţi; dar, dacă vom gândi astfel, riscăm enorm şi faţă de noi şi faţă de semenii noştri: părinţi, bunici, copii, prieteni. Nu ar fi păcat?”, a scris omul de afaceri pe pagina sa de Facebook.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite