FOTO O tânără creatoare de costume populare îşi ajută familia să vândă legumele online. Cum se dezvoltă „Grădina din Băleni”

FOTO O tânără creatoare de costume populare îşi ajută familia să vândă legumele online. Cum se dezvoltă „Grădina din Băleni”

O tânără din localitatea dâmboviţeană Băleni, care deţin un ateier de costume populare, îşi ajută familia să vândă legumele în această perioadă grea pentru agricultori.

 
Este absolventă a unei şcoli de artă şi design vestimentar, dar nu se sfieşte să îşi ajute părinţii cu desfacerea legumelor şi verdeţurilor. 
 
Florina Paraschiv a creat, pe Facebook, o pagină numită „Grădina din Băleni”.
 
Este o mică afacere de familie înfiinţată în comună Băleni, judeţul Dâmboviţa, la doar căţiva kilometri de Târgovişte. Familia sa cultivă legume fără îngrăşăminte chimice sau pesticide.
 
„Legumele noastre variază în funcţie de sezon, de la ridichii, ceapă şi salată verde, la roşii, castraveţi şi gogoşari. Până în momentul de faţă ne desfăşuram activitatea de comercializare a legumelor în pieţe şi târguri, însă, ţinând cont de contextul actual am fost nevoiţi să ne reorganizăm. Astfel piaţa se mută online: trimitem acasă la clienţi legume proaspete. Livrăm în Târgovişte şi Bucureşti de două ori pe săptămână în baza unei comenzi ferme. Vă asigurăm că respectăm toate măsurile de igienă: folosim măşti şi mânuşi. Produsele sunt spălate şi ambalate în pungi”, spune Florina Paraschiv.
 
-Comenzile se pot înregistra atât telefonic cât şi prin mesaj privat. 0733.767.903
-Livrarea se va face în Bucureşti-Targovişte, dar şi în localităţile apropiate.
-Menţionăm că deţinem atestat şi certificat de producător.
 
Preţuri:
 
-Ridichii: 1,5lei/legătura
-Salată verde: 2 lei/bucată
-Ceapă verde: 1,5lei/legătura
-Usturoi verde: 1,5lei/legătura
-Lobodă roşie: 1leu/legătura
-Mărar: 1 leu/legătura
-Pătrunjel: 1 leu/legătura
-Leuştean: 1leu/legătura
-Păstârnac: 2lei/kg
-Morcovi: 2lei/kg
-Urzici: 30lei/kg
 
Comanda minimă de livrare la domiciliul clientului este de 50 lei.
 
Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, iarbă, cer, în aer liber şi natură

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: