FOTO VIDEO Povestea frigiderului Arctic: 25 de milioane de unităţi vândute în 45 de ani de activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din 2002, Arçelik a investit în Arctic peste 110 milioane de euro în noi tehnologii, în sisteme moderne de management al producţiei şi în creşterea capacităţii de producţie
Din 2002, Arçelik a investit în Arctic peste 110 milioane de euro în noi tehnologii, în sisteme moderne de management al producţiei şi în creşterea capacităţii de producţie

Arctic, una dintre cele mai puternice şi performante companii din România, a atins pragul de 25 de milioane de frigidere produse la fabrica Găeşti, în 45 de ani de activitate în România. Fabrica de la Găeşti are o capacitate de producţie de 2,6 milioane de unităţi pe an şi furnizează produse la standarde înalte de calitate, complexitate şi siguranţă, în linie cu standardele internaţionale.

În acest an, Arctic sărbătoreşte un alt moment important: 45 de ani de activitate. Compania şi-a menţinut de-a lungul timpului poziţia de lider pe piaţa românească de electrocasnice, cu o cotă de piaţă de 35%, devenind unul dintre cei mai importanţi exportatori români. Peste 85% din producţia de la Găeşti este exportată în peste 60 de ţări.

image

Din 2002, Arçelik a investit în Arctic peste 110 milioane de euro în noi tehnologii, în sisteme moderne de management al producţiei şi în creşterea capacităţii de producţie. În 2013, Arctic a deschis o nouă linie de producţie şi a extins capacitatea de producţie cu 25% în cadrul fabricii din Găeşti, cu o investiţie de 21,9 milioane de euro. 

În România, în fiecare minut este vândut un produs Arctic, iar 80% dintre familiile din România au cel puţin un produs Arctic în locuinţele lor.

Arctic are peste 3.000 de angajaţi şi a avut o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro în 2014.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite