FOTO Se fură ca în codru în apartamentele sociale. Zeci de familii, racordate ilegal la curent

FOTO Se fură ca în codru în apartamentele sociale. Zeci de familii, racordate ilegal la curent

Angajaţii Electrica au decuplat de la reţeaua electrică zeci de familii care erau racordate ilegal. FOTO George Enache

Nici dosarele penale şi nici amenzile de mii de lei nu îi mai sperie pe locatarii blocurilor sociale din Târgovişte. Angajaţii Electrica au decuplat de la reţeaua electrică zeci de familii care erau racordate ilegal.

Unii dintre lcoatari au la activ mai multe dosare penale, dar asta nu pare să îi deranjeze prea tare. Se scuză că nu au posibilităţi materiale şi din această cauză fură curent electric.
 
"Mi-au făcut dosar penal şi acum câteva luni. Ce să fac, dacă nu am cu ce să plătesc? Stau tot timpul acasă ca să am grijă de bunica mea. Mi-au dat şi amendă şi atunci şi acum, dar nu am cu ce să plătesc. De vreo săptămână furma curent. M-a legat un vecin", ne-a spus o locatară.
 


 
În această situaţie au fost găsite zeci de familii de pe strada Avram Iancu din Târgovişte, însă nu toţi au vrut să răspundă la uşă. Doar pe o singură scară controlată de poliţişti şi angajaţii Electrica, 14 din 20 de apartamente erau racordate ilegal.
 


Angajaţii Electrica au decuplat de la reţeaua electrică zeci de familii care erau racordate ilegal.
 
Pentru că s-au racordat ilegal la reţeaua de electricitate, toţi proprietarii s-au ales cu amenzi usturătoare, iar Poliţia a întocmit dosare penale pentru furt.



Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările