FOTO Doi români şi un francez, pe podium, la Ultramaratonul Bucegi, 2014

FOTO Doi români şi un francez, pe podium, la Ultramaratonul Bucegi, 2014

Câştigătorul competiţiei a fost Mihai Zlavog din Bucureşti, urmat de Segre Louis din Franţa şi Ciorbă Adrian din Buşteni

Doi români şi un francez sunt câştigătorii din acest an ai Ultramaratonului Bucegi, ediţia 2014. Startul a inceput sâmbătă dimineaţa, la ora 6.00, pentru proba de Ultramaraton, cu o lungime de 55 km si 3.500 m diferenţa pozitivă de nivel. Traseul a fost: Padina -Vârful Omu - Şaua Strungă - Creasta Leaotei - Vârful Leaota - culmea Brătei până în Valea Brătei - Şaua Lucacila - Cabana Bolboci şi revenire la Padina.

 
Câştigătorul competiţiei a fost Mihai Zlavog din Bucureşti care a terminat cursa în 8h 08 min, urmat de Segre Louis din Franţa, cu 8h 58 min şi Ciorbă Adrian din Buşteni, 8h 59 min.
 
  
Probă de semimaraton cu o lungime de 21km şi o diferenţă pozitivă de nivel de 1000m, a avut startul la oră 9.00 pe traseul Padină-Şaua Strungă-culmea Lucacila -Deleanu-Cabană Podul cu Flori-Cabană Padină şi revenire în zonă Padină. 
 
Primii clasaţi la această competiţie au fost la masculin: Valciu Emil -2h06min, Secui Cătălin- 2h52min şi Popă Sebastian-3ho8min, iar la feminin: Grigore Oana-2h52min, Teyssier Charlotte-3h16min şi Stan Raluca-3h26min. Câstigatorii au fost premiaţi cu bani şi produse. 

 
"Chiar dacă nu au fost atât de mulţi participanţi câţi ne-am fi dorit, motivul fiind furtună de vineri, obiectivul nostru a fost de a realiză cu bine acest eveniment, în condiţii de siguratna pentru toţi participanţii şi, mai mult, de a face cunoscută frumuseţea Leaotei care a impresionat profund pe toţi concurenţii. Mulţumim în mod special partenerilor noştri: Primăria Municipiului Târgovişte, Primăria Com. Moroieni, Crucea Roşie Dâmboviţa, Serviciul Public Salvamont Dâmboviţa, CS Climbing Evolution şi tuturor sponsorilor, precum şi liderilor din punctele de control: Andrei Dumitescu, Badoiu Radu, Dragoş Ionescu, Georege Stancescu, Alex Dobra şi tuturor voluntarilor care au pus umărul că acest eveniment să se se desfăşoare în condiţii cât mai bune", a declarat Geo Badea, organizator.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările