FOTO Conducta de apă de la Bezdead, în pericol, din cauza alunecărilor

FOTO Conducta de apă de la Bezdead, în pericol, din cauza alunecărilor

Conducta de apă de la Bezdead, în pericol din cauza alunecărilor

Pământul a luat-o la vale şi în comuna Bezdead. Drumul Judeţean 710 riscă să se prăbuşească în albia pârâului Bizdidel, cu tot cu conducta de apă care străbate drumul, din cauza precipitaţiilor căzute în ultimele zile. Autorităţile locale se tem de ce este mai rău, având în vedere că meteorologii anunţă din nou ploi.

 
Drumul Judeţean 710 care face legătură între oraşul Pucioasa şi comună Bezdead riscă să se prăbuşească în albia pârâului Bizdidel din cauza precipitaţiilor căzute zilele trecute. De-a lungul drumului există şi conducta prtincipală de apă care alimentează localitatea şi care este în pericol să se rupă. 
 
"În urma ploilor, pe DJ 710, mai exact în satul Măgura, a avut loc o alunecare de teren pe 50 de metri. Autorităţile judeţene au izolat zona şi au pus restricţie maşinilor de mare tonaj până la repararea drumului. Să sperăm că nu va pleca cu totul această zonă de drum", a declarat Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead.
  
Localnicii din zonă stau cu teamă şi spun că drumul va ceda cât de curând, mai ales dacă va continua să plouă. Specialiştii spun că este vorba de o lucrare de anvergură şi până când nu va fi consolidat malul pârâului, drumul se va surpa. Dacă drumul se va surpa, mare parte din locuitorii communei Bezdead vor rămâne izolaţi, singura posibilitate de a ajunge acasă fiind un alt drum, dar pe care oamenii fac un ocol de aproximativ 20 de kilometri.  
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: