FOTO Bucuria Chindiei Târgovişte la promovarea în Liga I. Roş-albaştri au primit trofeul din partea FRF

FOTO Bucuria Chindiei Târgovişte la promovarea în Liga I. Roş-albaştri au primit trofeul din partea FRF

Chindia Târgovişte a primit trofeul de campioană a Ligii a II-a din partea FRF, iar bucuria jucătorilor alături de suporteri a fost de nedescris în cuvinte. Rezultatul notabil din acceastă ediţie de campionat obligă autorităţile să bage mâna adânc în buzunar pentru a moderniza actuala arenă.

Stadionul “Eugen Popescu” nu va mai putea găzdui o bună perioadă de timp nici un meci de fotbal. Vechea arenă din municipiului Târgovişte va intra în toamna acestui an într-un amplu proces de modernizare.  
 
Echipa lui Moldovan va susţine meciurile din Liga cele de pe teren propriu pe stadionul din Mioveni. Ultimul joc pe care Chindia l-a susţinut pe stadionul de lângă Turnul Chindiei a fost cel cu Luceafărul Oradea, când târgoviştenii s-au impus cu un categoric 4-1, dar şi la capătul căruia şi-au asigurat prezenţa în Liga 1.
 


 
Bugetul echipei a fost asigurat, în proporţie de 98%, de către Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi a crescut în fiecare an, de la 1.750.000 lei în 2014, până la peste 4.000.000 lei în acest sezon.
 
„Primăria Târgovişte va începe lucrările de reabilitare a stadionului Eugen Popescu cel târziu în septembrie, urmând că acestea să dureze cel mult 12 luni. Referitor la posibilitatea construcţiei anterioare a unui stadion, precizez că este puţin probabil că echipa să fi putut promova în Liga 1, dacă nu s-ar fi jucat la Târgovişte, în condiţiile reabilitării stadionului. Dacă performanţă istorică a promovării echipei noastre favorite în Liga 1 reprezintă un moment unic în aproape un sfert de secol, reabilitarea stadionului reprezintă prima intervenţie care vizează modernizarea acestei baze sportive, din ultimii aproape 50 de ani, fiind foarte greu de acoperit, în numai 2-3 ani, deceniile de nepăsare faţă de soarta echipei de fotbal şi faţă de stadion. În final, vreau să îi asigur pe toţi iubitorii fotbalului că voi face tot ceea ce pot pentru a sprijini fotbalul târgoviştean de înalta performanţă. Bravo, Chindia Târgovişte şi felicitări suporterilor care, nu de puţine ori, au ajutat echipa să depăşească momentele dificile şi să transforme ceea ce părea o înfrângere într-o victorie răsunătoare”, a precizat primarul Târgoviştei, Cristian Stan.
 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: