FOTO Asfaltări în cartierul CFR, în cadrul PIDU "B". Boriga: "Urmează Micro 11 şi Micro 12"

FOTO Asfaltări în cartierul CFR, în cadrul PIDU

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) "B", în valoare de 34 de milioane de euro, va schimba la faţă cinci cartiere: micro 6, Aleea Trandafirilor, cartierul CFR, micro 11 şi micro 12

Cartierul CFR freamătă n aceste zile de zgomozul uzilajelor şi de zumzetul muncitorilor care trudesc să termine cât mai repede de asfaltat. Primarul gabriel Boriga dă asigurări să în tot cartierul vor fi schimbate bordurile, vor exista două sensuri de circulaţie şi aproxiamtiv 80 de noi locuri de parcare.

 
Astăzi s-a lucrat cu drag şi spor pe strada Aviator Negel în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană PIDU zona B. 
 
"Turnăm covorul final asfaltic. În această zonă era un loc unde fiecare îşi parca autoturismul cum credea de cuviinţă. Evident, nici calitatea asfaltului de aici sau, mai bine zis, a betonului care era turnat, nu era cea mai bună. Zona a căpătat contur: s-a bordurat, s-au făcut două benzi de circulaţie, precum şi aproximativ 80 de locuri noi de parcare. Aşa cum am promis, lucrările la Planul Integrat de Dezvoltare Urbană – zona B sunt în plină desfăşurare. Astăzi am asfaltat una din cele mai importante artere din cartierul CFR. În curând, tot cartierul va fi complet modernizat, ca şi Aleea Trandafirilor, Micro 11, Micro 12 şi Micro 6. Am promis, ne ţinem de cuvânt!”, a declarat Boriga.


 
Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) "B", în valoare de 34 de milioane de euro, va schimba la faţă cinci cartiere: micro 6, Aleea Trandafirilor, cartierul CFR, micro 11 şi micro 12.
 
Proiectul are o durată de implemenetare de 18 luni şi prevede reabilitarea reţelelor de iluminat, reţele de apă canal, vor fi amenajate trotuare, se vor amenaja aproape 3.000 de locuri de parcare, vor fi construite piste pentru biciclişti, se vor realiza şase staţii de transport public, şase parcuri şi va fi amenjat un hectar de spaţiu verde. 

 
Finanţarea este asigurată în proporţie de 98% de fonduri europene şi 2% contribuţia primăriei Târgovişte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: