FOTO Acoperişul unui cămin studenţesc din campusul UVT, smuls de vântul puternic. Rector: „structura de rezistenţă a acoperişului nu a fost afectată”

FOTO Acoperişul unui cămin studenţesc din campusul UVT, smuls de vântul puternic. Rector: „structura de rezistenţă a acoperişului nu a fost afectată”

A fost furtună mare în Târgovişte, oraş vizat şi de un mesaj de avertizare sosit pe platforma Ro Alert. Vântul puternic a smuls un acoperiş de pe un cămin studenţesc situat în campusul Universităţii Valahia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi nicio maşină avariată de acoperişul căzut.

 
Vântul puternic a smuls un acoperiş de pe un cămin studenţesc situat în campusul Universităţii Valahia din Târgovişte. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi nicio maşină avariată de acoperişul căzut.
 
Acoperişul cu pricina a fost construit în 2009, odată cu clădirea căminului. Rectorul UVT spune că structura de rezistenţă a acoperişului nu a fost afectată. Aproape o treime din acoperiş a fost deteriorată.
 


 
ISU Dâmboviţa a transmis un mesaj prin aplicaţia Ro-Alert, privind avertizarea COD PORTOCALIU - Intensificări ale vântului cu rafale de peste 70 km/h, vijelie, grindină, descărcări electrice, averse ce vor cumula 20...25 l/mp, valabil în data de 25 iunie, în intervalul orar 17:30 - 18:15.
 
Zonele vizate au fost Târgovişte, Dragomireşti, Răzvad, Dragodana, Văcăreşti, Aninoasa, Tătărani, Vulcana-Pandele, Ludeşti, Doiceşti, Măneşti, Ulmi, Cobia, Crângurile, Hulubeşti, Raciu, Lucieni, Valea Mare, Gura Foii, Şotânga.
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: