FOTO 23 de elevi de la Coresi, întepaţi cu un bold de către alţi doi elevi, în timpul unei pauze

FOTO 23 de elevi de la Coresi, întepaţi cu un bold de către alţi doi elevi, în timpul unei pauze

23 de elevi de la Coresi, întepaţi cu un bold de către alţi doi elevi, într-o pauză

23 de elevi de la Şcoala “Coresi” din Târgovişte au ajuns la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, după ce doi elevi de clasa a VII-a i-au înţepat cu un bold. “Victimele” s-au plâns profesorului de serviciu, care împreună cu directoarea, au luat decizia transportării elevilor la spital.

Incidentul a avut loc, miercuri dimienaţă, în timpul unei pauze, la Şcoala Generală “Coresi” din Târgovişte.  Părinţii au fost alertaţi de către conducerea şcolii care i a îndemnat să-i ducă pe copii la secţia de boli infecţioase. Cei doi elevi vinovaţi nu sunt  la prima abatere, motiv pentru care părinţii copiilor sunt speriaţi şi cer ca ei să fie pedepsiţi, mai ales că sunt nişte elevi problemă ai şcolii. 
 
 
Toţi elevii vor fi testaţi HIV, dar şi pentru depistarea hepatitelor B şi C. 
 
“Copiii, împreună cu părinţii, s-au prezentat la spital după ce, se pare că au fost înţepaţi de alţi copii. În urma discuţiei purtate cu DSP, am primit recomandarea pentru ca toţi copiii să se prezinte la la laboratorul Direcţiei, pentru testarea gratuită a HIV, dar şi pentru hepatitele B şi C. Este prea devreme acum, dar se va respecta protocolul de investigaţii pentru astfel de situaţii”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

 
Pe fir au intrat şi politstii care au demarat o anchetă. 
 
“Din primele verificări, se pare că mai muţi elevi au fost înţepaţi de alţi dou colegi cu un bold. În acest moment, o echipă de verificare s-a deplasat la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate, împrejurările evenimentului”, a declarat subinspectorul Alexandra Niculae, purtătorul de cuvânt  alIPJ Dâmboviţa.

Cel mai probabil, conducerea şcolii va luă decizia mutării disciplinare a celor doi elevi problemă. Pe de altă parte, pentru că au 14 ani, cei doi elevi ar putea răspunde şi penal pentru fapta comisă, în funcţie de încadrarea acesteia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările