Florinel de la Vişina a rămas singur. Iubitul său, Philip Clements, a murit. „Nu ştiu dacă are coronavirus“

Florinel de la Vişina a rămas singur. Iubitul său, Philip Clements, a murit. „Nu ştiu dacă are coronavirus“

Vicarul englez Philip Clements, iubitul lui Florinel de la Vişina, a murit, duminică, la  Spitalul Elias din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul s-a simţit rău şi a făcut temperatură, motiv pentru care Florinel se întreabă dacă nu cumva a murit de coronavirus.

Fostul vicar a murit la vârsta de 82 de ani. A stat internat 24 de ore la Elias, după ce s-a simţit foarte rău. Cu tot efortul medicilor, bărbatul a murit.
 
„Sunt distrus. Philip a decedat aseară (duminică, 31 mai). M-au anunţat de la spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu ştiu încotro să o iau şi ce să fac. Ştiu doar că îl voi incinera. I s-a făcut rău lui Philip şi am chemat ambulanţa. M-am trezit pe la 2 noaptea şi l-am auzit tuşind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are şi făcuse pe el, avea febră 40. Îmi este frică. Nu ştiu dacă are coronavirus”, a declarat Florinel de la Vişina, pentru Click.
 
Philip Clements şi Florinel erau căsătoriţi din aprilie 2017. Evenimentul a avut loc în Anglia.
 
Prelatul şi-a vândut casa din oraşul Kent, i-a cumpărat un apartament în Bucureşti lui Florinel, în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanţe, i-a cumpărat haine şi accesorii scumpe.
 
Florinel a povestit că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent.
 

Fostul preot englez căsătorit cu un român îşi cheamă soţul lângă el, deşi s-au separat: „Vrea să mă mai vadă o dată înainte să moară“

 
 

Cine este noul partener de viaţă al românului Florin Marin, proaspăt despărţit de bătrânul Clements: „Este spaniol şi a fost căsătorit cu o româncă“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: