Florin Marin, despre relaţia fostului preot Clements cu un student român: „Mi-a spus că s-a terminat relaţia cu băiatul din Iaşi“

Florin Marin, despre relaţia fostului preot Clements cu un student român: „Mi-a spus că s-a terminat relaţia cu băiatul din Iaşi“

Florin Marin şi Mihai (foto dreapta) noul iubit al preotului Clements

Florin Marin (24 de ani) aruncă săgeţi înspre (încă) soţul său, preotul pensionar Philip Clements (79 de ani) cu care a avut o relaţie timp de 2 ani. Acesta spune că relaţia fostului vicar cu ieşeanul de 22 de ani, student la biologie, scârţâie, pentru că bătrânul nu ştie ce vrea de la viaţă.

Mai mult, Florin, care a avut o relaţie cu preotul anglican timp de doi ani, spune că cei doi s-ar fi despărţit, deşi presa din Regatul Unit afirmă că băiatul este gata să se mute în Anglia după terminarea studiilor.
 
"Am vorbit cu Philip pe whatsapp şi mi-a spus că s-a terminat relaţia cu băiatul din Iaşi. Nu ştiu care a fost cauza. Era vorba să vină la el în Iaşi. Oricum, e schimbător, nu ştie ce vrea. Noi nu vom divorţa. Mi-a cerut el divorţul ca să mă lase liber, dar i-am spus că e mai bine să stăm aşa, fiecare cu viaţa lui, dar legaţi", spune Florin Marin. 
 
Preotul anglican pensionar, care s-a căsătorit anul trecut cu Florin Marin, model cu 55 de ani mai tânăr, şi-a găsit un nou iubit, a dezvăluit acesta pentru presa din Regat. Englezul a ajuns celebru în toată Europa după ce s-a căsătorit cu Florin Marin, în vârstă de 24 de ani, în aprilie 2017, la o ceremonie de la Ramsgate, Kent. 
 
Philip Clements a început acum o relaţie cu un alt român. De data aceasta este vorba de un  student la biologie, în vârstă de 22 de ani. Fostul vicar a vorbit pentru publicaţia The Telegraph despre noua lui iubire, care este mai tânăr cu 57 de ani, spunând că speră să se mute împreună în Marea Britanie.
 
"Sunt optimist că există un viitor dincolo de această situaţie teribilă şi devastatoare. Am biserica mea, prietenii şi familia mea. Am această nouă relaţie şi sper că el va putea veni aici şi putem fi împreună", a spus fostul vicar.
   
Noul iubit al bărbatului este din Iaşi. Pretul a mărturisit că a fost în România pentru a-şi vedea prietenul. Tânărul arată că ţine la educaţia sa. Au stabilit că se vor muta împreună, în Marea Britanie, după ce îşi va termina studiile.
 
"Vârsta nu contează pentru mine. El învaţă de la mine despre viaţă şi eu învăţ de la el. El îmi păstrează tinereţea", a spus preotul anglican. Nu a dezvăluit, însă, cum îl cheamă pe noul iubit şi nici nu s-a afişat cu el în vreo fotografie.

 
Chiar dacă recunoştea că este topit după cei în vârstă, Florinel spune că el a luat această decizie după bătrânul l-a altoit în căminul conjugal.
 
“Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar aşa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliţia îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, şi-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Poliţie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriţi în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, ne-a spus Florin Marin.
 
Cadoul de nuntă din partea reverendului este o lună întreagă de plimbări. Prima dată vor pleca în Insulele Maldive, ne-a dezvăluit Florinel, apoi la Mamaia, dar şi la munte. Florinel aşteaptă însă ca soţul său să-i umple dresingul cu genţi.
 
Relaţia lor s-a încheiat anul trecut, după ce pensionarul şi-a vândut locuinţa de 215.000 de lire sterline din Bucureşti. 
 

Fostul preot paroh a mai spus că doreşte să obţină divorţul de la Florin Marin, care acum trăeişte o idilă în Spania, alături de Jeronimo Jesus de Vega.
 
Philip Clements s-a pensionat în 1999. Normele Bisericii Angliei spun că preotul nu se poate căsători cu o persoană de acelaşi sex. Sunte permise, însă, parteneriatele civile, dar el trebuie să rămână celibatar.
 

Fostul preot englez căsătorit cu un român îşi cheamă soţul lângă el, deşi s-au separat: „Vrea să mă mai vadă o dată înainte să moară“

 
 

Cine este noul partener de viaţă al românului Florin Marin, proaspăt despărţit de bătrânul Clements: „Este spaniol şi a fost căsătorit cu o româncă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările